Op zoek naar duikartikelen? Dan ben je bij Summertoys aan het juiste adres. Bij ons vind je alles op het gebied van duiken. Dankzij de duikbrillen uit onze webshop kun je de onderwaterwereld ontdekken. Zet je duikbril op en je ziet ineens wat zich onder water afspeelt. Door een druikbril op te zetten heb je ook nooit meer last van je ogen na het zwemmen. Ook hebben we waterspeelgoed voor extra speelplezier. Bekijk bijvoorbeeld eens de neopreen opduik stokjes. Je gooit ze in het water en ze zakken vanzelf naar de bodem. Zet je duikbril op en zwem er achteraan. Duik jij ze weer op?


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Blauwe Chloorbril 8

Dankzij de Blauwe Chloorbril 8+ kun je nu nog langer je ogen open houden onder water. Bestel het gauw en ga daarna direct naar het zwembad!

6,95

visibility

Blauwe Intex duikbril 3-8 jaar

De Blauwe Intex duikbril 3-8 jaar heeft een blitse look voor de snelle zwemmers. Dankzij deze duikbril heb je nooit meer last van je ogen.

6,50

visibility

Blauwe Sport Duikbril 8+

Met deze hippe Blauwe Sport Duikbril 8+ ga je als een vis door water! Zwem nog sneller door deze duikbril.

7,95

visibility

Duikbril Fun (Haai)

Bewonder de onder water wereld met deze leuke duikbril Fun. Deze leuke duikbril is voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

6,95

visibility

Duikbril Fun (Krab)

Gaan je kinderen de zee in, of een duik in het zwembad? Met deze 'funny' duikbril zien ze altijd goed onder water.

6,95

visibility

Gele Duikbril 3-8 jaar

De Gele Duikbril 3-8 jaar is ideaal voor tijdens het zwemmen onderwater, je hebt nooit meer last van rode en geïrriteerde ogen.

6,50

visibility

Gele Intex Duikbril 8+

De Gele Intex Duikbril 8+ laat je een van alles zien onder water. Je zal nooit meer last hebben van je ogen na het zwemmen.

6,95

visibility

Groene Snorkelset voor kinderen

De Groene Snorkelset voor kinderen is ideaal om lange tijd onder water te kijken naar de vissen. Je zal alles gaan zien onder water.

8,95

visibility

Neopreen Opduik Ringen

De Neopreen Opduik Ringen hebben 3 opvallende kleuren. De ringen zakken naar de bodem als je ze in het water gooit. Duik ze dus zo snel...

8,95

visibility

Neopreen Opduik Stokjes

Gooi de Neopreen Opduik Stokjes in het water en ze willen direct naar de bodem, kun jij dit nog voorkomen of moet je de bodem van het...

8,95

visibility

Opduik Stokjes

Hoe goed ben jij in het opzoeken van opduik stokjes? Ze zijn altijd zichtbaar, maar hoe snel ben jij?

8,50

visibility

Oranje Snorkelset voor kinderen

Zwem nu met samen met alle vissen door het water. Met de Oranje Snorkelset voor kinderen kun je lang onder water blijven door te ademen...

8,95

visibility

Paarse Chloorbril 8

Wil je geen last meer hebben van je ogen na het zwemmen? Bestel dan de Paarse Chloorbril 8+, zo kan je langer onderwater zwemmen met je...

6,95

visibility

Paarse Sport Duikbril 8+

Wil je geen last meer van je ogen hebben tijdens het zwemmen? Dan hebben wij de hippe Paarse Sport Duikbril 8+.

7,95

visibility

Roze duikbril 3-8 jaar

De Roze duikbril 3-8 jaar is voor de jonge meisjes de ideale duikbril. Ze kunnen langere tijd onderwater blijven zonder zere ogen te...

6,50

25%
visibility

Snorkelset 'Kind'

Beleef de grootste onderwater avonturen met deze snorkelset voor kinderen. Deze set kan gebruikt worden in het zwembad, de zee of een meer.

15,95

11,95

visibility

Zwarte Sport Duikbril 8+

Met deze stoere Zwarte Sport Duikbril 8+ ben jij de blits op het zwembad. Niemand zwemt zo snel als jij met deze duikbril!

7,95

Snorkelset

Wil je de onderwaterwereld echt goed bekijken? Ga dan voor een snorkelset! Dankzij de snorkel kun je toch ademhalen terwijl je net onder het wateroppervlakte zwemt. Zo kun je langdurig genieten van de wondere wereld onder het water. Snorkelen is leuk voor jong en oud, daarom hebben wij zowel een snorkelset voor volwassenen als voor kinderen in ons assortiment. Het snorkelset voor kinderen is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Koop je nieuwe snorkelset eenvoudig online en beleef de mooiste avonturen.
 
Wil je na het duiken of snorkelen lekker ontspannen? Bekijk dan ons aanbod strandartikelen en kom weer helemaal tot rust.